laddar

Välkommen!

Attityd, skicklighet och kunskap är grundvärden som utmärker våra duktiga frisörers förmåga att leverera de absolut bästa kreativa klippningarna.

Öppettider

Mån-Fre   10.00-18.00

Ring oss och boka tid på
013-474 24 25 eller kom förbi på drop-in i mån av tid.

Nöjd kundgaranti

Det viktigaste för oss på Modell Salong är att du är nöjd och glad när du lämnar oss efter ditt besök. Känner du att du inte fått det resultat som önskades och som du och din frisör kommit fram till vill vi väldigt gärna att du berättar det för oss. Läs mer...

Malek

Frisör

Om oss

Modell Salong är en frisörkedja i Östergötland. Vi är en av de etablerade aktörerna på frisörmarknaden med fyra salonger. Vi har de flesta framstående hårvårdsprodukterna från världsledande hårvårdsföretag.

Du hittar oss här

Husbyvägen 16
590 31, Borensberg

E-post:  info@modellsalong.com
Telefon: 013-474 24 25

Prislista

Klippning

Herr    350:-

Student    320:-

Pensionär    320:-

Barn (upp till 10 år)    300:-

Vi reserverar oss för prisändringar

Nöjd kundgaranti

Det viktigaste för oss på Modell Salong är att du är nöjd och glad när du lämnar oss efter ditt besök. Vi ställer mycket höga krav på våra medarbetare och oss själva och för att garantera att du ska få det resultat som du önskar.

Känner du att du inte fått det resultat som önskades och som du och din frisör kommit fram till vill vi väldigt gärna att du berättar det för oss.

Nöjd kundgaranti måste påtalas inom en vecka från behandlingstillfället och åtgärdas inom rimlig tid.


» Kontakta oss

Om oss

Vi lyssnar på dig! Det allra viktigaste för oss på Modell Salong är dina önskemål. Vi arbetar sedan utifrån det genom att ge dig tips och råd med dina önskemål som bas, naturligtvis vill vi att du ska känna att du får bästa tänkbara service när du klipper dig hos oss!